Vés al contingut
Càritas acaba de publicar un estudi segons el qual l’Estat Espanyol és el segon d’Europa en pobresa infantil. Evidentment hi ha qui voldria emmordassar aquesta i d’altres veus que posen el dit a la nafra.
Per aquest motiu avui és l’hora de mostrar la nostra solidaritat amb Càritas.
La valentia de Càritas de dir les coses tal com ragen, i de dir-ho des de la seva plataforma, ha permès amplificar el drama de la pobresa que s’està vivint.
En aquest país hi ha debats que sempre es volen ofegar. La necessitat d’ajudar les famílies a educar els seus fills, la llibertat religiosa, la pobresa i d’altres són debats que, en cas d’obrir-se, es fan amb la boca petita i acaben sense canvis substancials que modifiquin la situació actual.
Però la realitat és tossuda i s’acaba imposant.
És el cas de la pobresa.
No podem amagar l’increment de la pobresa extrema i de la pobresa relativa dels darrers anys.
Fins i tot la mateixa Unió Europea ha denunciat aquesta situació.
La denuncia de Càritas, i de totes les altres ONGs d’Acció Social que ho han fet i que ho seguiran fent, no ha de caure en sac trencat. Ha de contribuir a incrementar la consciència social.
Difondre el dolor que generen aquestes situacions és una bona manera de contribuir a incrementar la nostra consciència social.

Us ha agradat poder llegir aquest article? Si voleu que en fem més, podeu fer una petita aportació a través de Bizum al número

Donatiu Bizum

o veure altres maneres d'ajudar Catalunya Religió i poder desgravar el donatiu.