Vés al contingut
El dissabte dia 20 de setembre ha estat una Diada històrica. Més de 300 pastors i dirigents evangèlics s’han aplegat a Barcelona, convocats pel Festival de l’Esperança, en un Culte de Pacte.
Els reunits han volgut manifestar el seu compromís de treballar per estendre un missatge d’Esperança a la nostra societat i a fer-ho des de la fe cristiana.
Avui, quan tanta i tanta gent ha perdut l’esperança, cal tornar a recordar que hi ha una Esperança Permanent i que aquesta Esperança Permanent està en Jesús.
Viure la fe cristiana, tornar a la fe cristiana, convidar a d’altres a viure la fe cristiana. Aquest és el triple propòsit del Festival de l’Esperança.
Aquest Festival neix amb una primera iniciativa: donar suport a la campanya “Capses del Nadal”. Aquesta campanya té com a propòsit portar una capsa de sabates plena d’esperança i de regals perquè milers i milers de nens i nenes d’arreu del món aquest Nadal no es quedin amb les mans buides.
Parlar de la fe cristiana també és parlar de solidaritat i aquest ha estat el primer pas que s’ha donat en aquesta direcció.
Una bona manera de concretar l’Esperança Cristiana és fer-la arribar als més petits. No coneixerem mai els nens i nenes que rebran les nostres capses de sabates aquest pròxim Nadal però no els necessitem conèixer per fer-los arribar l’escalfor del nostre cor.

Us ha agradat poder llegir aquest article? Si voleu que en fem més, podeu fer una petita aportació a través de Bizum al número

Donatiu Bizum

o veure altres maneres d'ajudar Catalunya Religió i poder desgravar el donatiu.