Vés al contingut

Imatge eliminada.

Mireia Serra Arnau (a la foto), alumna de 2n de Batxillerat del col·legi Jesuïtes Sarrià - Sant Ignasi, ha rebut una menció especial pel seu treball de recerca Els CIES: una veritat incòmoda. L'acte de lliurament del premi tingué lloc el passat 3 de juny a l'edifici central de la Universitat de Barcelona. Hi assistí també Jordi Basseda, tutor del treball.

D’altra banda, el passat 6 de juny 7 alumnes de 6è d’EP i 12 de 1r d’ESO es van presentar a la primera fase del procés de selecció per al projecte ESTALMAT (Detecció i estímul del talent precoç en Matemàtiques) a Catalunya. L’objectiu del projecte és fomentar l’afició i habilitat especial en Matemàtiques de nois i noies que viuen a Catalunya i que han nascut l’any 2002 o el 2003.

Les activitats per als alumnes seleccionats es duran a terme tots els dissabtes del període lectiu dels cursos 2015-2016 i 2016-2017 a la Facultat de Matemàtiques i Estadística (FME) de la UPC, a Barcelona. La Federació d’Entitats per a l’Ensenyament de les Matemàtiques a Catalunya i la Societat Catalana de Matemàtiques són algunes de les entitats organitzadores.

“Des de l’escola volem felicitar tots aquests alumnes que van voler dedicar una estona de dissabte a fer Matemàtiques perquè sí, que van anar il·lusionats a la Facultat de Matemàtiques i Estadística de la UPC per fer-ho de la millor manera possible sense que això formés part de les tasques escolars”.

Temàtica

Us ha agradat poder llegir aquest article? Si voleu que en fem més, podeu fer una petita aportació a través de Bizum al número

Donatiu Bizum

o veure altres maneres d'ajudar Catalunya Religió i poder desgravar el donatiu.