Vés al contingut

Trobada Fraterna 14 de Gener 2012
Comunió i Diversitat
Al principi de l’evangeli de Marc (3,14), es diu que Jesús en cridà dotze d’entre els seus deixebles, perquè visquessin amb Ell i enviar-los a predicar. De manera que la comunió amb Jesús i entre ells forma part de l’essència de la vida evangèlica i del missatge a comunicar al món. És a dir, sense comunió fraterna no hi ha evangelització creïble: sigueu U perquè el món cregui (Jn 17,21). És en aquest sentit que ens ha semblat bo aplegar cristians de diversos grups per dialogar i viure la comunió i la fraternitat des de les legítimes diferències d’enfocament. No hi ha res de més ric que conèixer els carismes de l’altre i enriquir-nos mútuament.
Per altra banda, la riquesa immensa que tenim a l’Església podria brillar més i ser més eficaç des dels criteris de Jesús si ens relacionéssim, compartíssim i col·laboréssim més, com les brases que si estan separades no fan foc però si es posen juntes fan una foguerada immensa.
Li hem demanat al Jordi Llisterri, ell que és un home dels mitjans de comunicació i té una visió ampla de l’Església a Catalunya, que ens descrigui com veu ell la situació actual i per on es troben les llavors de foc nou que comencen a despuntar.
Com cada any, al centre de la trobada hi ha l’eucaristia, preparada amb molta cura i profunditat, i el dinar de germanor que farem als mateixos locals de Pompeia.
Per acabar, el moment lúdic ens el proporcionarà en Pau Tarruell, amb el seu grup Bufanúvols que ens faran ballar i riure amb danses i històries d’arreu del món.
02.jpg

Us ha agradat poder llegir aquest article? Si voleu que en fem més, podeu fer una petita aportació a través de Bizum al número

Donatiu Bizum

o veure altres maneres d'ajudar Catalunya Religió i poder desgravar el donatiu.