Vés al contingut
Catalunya Religió
Fotografia: Colònies d'aquest estiu de l'esplai de la parròquia de Sant Josep de Girona.
Fotografia: Colònies d'aquest estiu de l'esplai de la parròquia de Sant Josep de Girona.

Bisbat de Girona Aquest estiu, uns 5.800 infants i joves estan gaudint d'unes 72 activitats organitzades per la Fundació Esplai Girona – Mare de Déu del Mont, a través dels esplais parroquials federats. Uns 650 monitors voluntaris vetllen per atendre tots els participants. En total, hi ha previstos 28 torns de colònies, 21 casals d'estiu, 10 campaments, 9 rutes, 4 cursos de monitors i 4 camps de treball.

Des de la fundació fan un agraïment especial i destaquen la generositat dels monitors, monitores, responsables, directors, cuiners, tècnics i tots els voluntaris que aquestes setmanes fan possible que els infants i joves "s’endinsin en un món màgic, convivint, fent amics, vivint aventures i experiències úniques que afavoreixen el seu creixement en tots els aspectes de la persona". "Són moments per deixar les rutines del curs, gaudir de la natura, de cada moment i aprendre a reflexionar i valorar les coses més simples", afegeixen.

Us ha agradat poder llegir aquest article? Si voleu que en fem més, podeu fer una petita aportació a través de Bizum al número

Donatiu Bizum

o veure altres maneres d'ajudar Catalunya Religió i poder desgravar el donatiu.