Vés al contingut
Catalunya Religió

(Fundació Blanquerna) Les tres facultats de Blanquerna-URL han atès en l'edició d'enguany del Saló de l'Ensenyament 973 sol·licituds d'informació més que l'any passat; un any en què ja s'havien incrementat notablement les sol·licituds (1.153 més en relació amb l'any 2012) en disposar per primera vegada d'un estand propi. Blanquerna ha tingut un estand de 50 metres quadrats, a més a més de l'espai que pertoca al de la URL, que disposa d'una superfície de 100 metres quadrats. Durant els dies 12, 13, 14, 15 i 16 de març els estudiants i el professorat de les tres facultats van atendre 4.787 persones (3.923 el 2013) i van resoldre 5.349 sol·licituds d'informació (4.376 el 2013), ja que en alguns casos un mateix estudiant consulta sobre dues o més titulacions. Aquest any s'ha informat de dues noves titulacions, Farmàcia, que impartirà la Facultat de Ciències de la Salut conjuntament amb l'IQS, i Traducció i Llengües Aplicades (Anglès), que es farà a la Facultat de Psicologia, Ciències de l'Educació i de l'Esport.

El fet de disposar d'un espai més ampli amb taules i cadires ha permès oferir una informació més detallada i personalitzada. Com l'any passat, molts professors han participat en la tasca d'explicar les respectives titulacions, i això ha facilitat molt més que es pugui mostrar la singularitat dels 14 graus que Blanquerna impartirà el curs vinent.

Coincidint amb el Saló de l'Ensenyament, els dies 15 i 16 es va celebrar el Saló Futura de Màsters i Postgraus, en què també, cada any, la URL té un estand amb representació de gairebé totes les institucions que la integren. Enguany Blanquerna va atendre un total de 803 sol·licituds d'informació: 421 la FPCEE, 287 la FCC i 152 la FCS.

En l'edició d'aquest any han passat pel Saló de l'Ensenyament més de 65.000 estudiants, familiars i professors, i els graus amb més demanda han estat Medicina, Psicologia, Biologia i Infermeria. Futura va rebre més de 6.000 persones.

Actualment, la URL té 17 centres i 17.300 alumnes, dels quals 4.300 són estudiants de formació de postgrau. En aquest sentit, la URL imparteix estudis universitaris en tots els àmbits de coneixement (arts i humanitats, ciències de la salut, ciències socials i jurídiques i enginyeria i arquitectura), en els quals presenta una oferta de 36 graus, 54 màsters universitaris, 11 doctorats i 206 títols de postgrau propis.

Us ha agradat poder llegir aquest article? Si voleu que en fem més, podeu fer una petita aportació a través de Bizum al número

Donatiu Bizum

o veure altres maneres d'ajudar Catalunya Religió i poder desgravar el donatiu.