Vés al contingut
Catalunya Religió

(Anton Monner –CR/Tortosa) A la majoria dels set arxiprestats de la diòcesi de Tortosa, s’han celebrat el recés quaresmal, sense coincidir a les seus respectives, per fer-se de forma rotativa. A la Terra Alta s’han trobat a la Capella del Portal de Batea, uns quaranta feligresos de les diferents parròquies, sobretot gent d’edat avançada.

El recés el va dirigir mossèn Emilio Vives, rector de Batea, Vilalba i la Pobla. Va pronunciar una conferència sobre el Credo, parlant de la necessitat de potenciar les creences religioses entre la nostra societat. En acabar es va celebrar un Via Creu, seguit amb molta devoció. A l’acte hi van assistir, acompanyant els feligresos, l’arxiprest, mossèn Jordi Centelles i la resta de rectors de les diferents parròquies.

La poca assistència i havent-se recollit gent d’edat avançada i poquíssims joves, preocupa els nostres rectors i creuen que s’han de cercar solucions per les properes edicions.

Us ha agradat poder llegir aquest article? Si voleu que en fem més, podeu fer una petita aportació a través de Bizum al número

Donatiu Bizum

o veure altres maneres d'ajudar Catalunya Religió i poder desgravar el donatiu.