Vés al contingut
Catalunya Religió

(CR) Aquest any els amics de CatalunyaReligió.cat podran anar gratuïtament als Pastorets. Sortejarem 44 entrades per assistir gratuïtament a una de les 47 representacions que hi ha de Pastorets a Catalunya. Tots els membres de la Xarxa CatRel entraran en el sorteig. Si encara no sou amics de CatalunyaReligió.cat teniu fins el dilluns 17 de desembre per fer-vos membres de la Xarxa CatRel. Entrareu en el sorteig i ens ajudareu a continuar fent CatalunyaReligió.cat

La promoció d’aquest Nadal per als membres de la Xarxa CatRel compta amb el suport de la Coordinadora de Pastorets de Catalunya. Aquesta xarxa és l’espai de relació de les gairebé cinquanta representacions de Pastorets que es fan Catalunya.

Els Pastorets han estat i són un viver d’associacionisme, de formació en el lleure, d’integració i de convivència, una escola de teatre i un focus de civisme i de ciutadania. En molt casos, són signe d’identitat del lloc on es representen.

Aquest any, s’oferiran prop de 200 representacions a Catalunya i mouran aproximadament 5.000 participants entre actors i actrius, cantaires, dansaires, musics, tramoies, tècnics i organitzadors. Es compta que per aquests espectacles de la Coordinadora de Pastorets de Catalunya hi passaran cap a 60.000 espectadors.

Els membres que de la Xarxa CatRel que resultin premiats tindran dues entrades gratuïtes en una d’aquestes funcions, que les podran recollir el mateix dia de representació a les taquilles. A partir del 18 de desembre ens posarem en contacte amb els guanyadors. Teniu fins el dilluns 17 de desembre per apuntar-vos i entrar en el sorteig. Si encara no ho heu fet, ara és el moment. Tots els qui ja fan una aportació anual, també entraran en el sorteig.

La Xarxa CatRel és una iniciativa per donar suport econòmic a CatalunyaReligió.cat. A partir de 25 euros a l’any, a més de garantir la continuïtat del portal, s’ofereixen diversos serveis als seus membres. A més de beneficiar-se de diverses promocions com la de Nadal, tenen la possibilitat de rebre un butlletí setmanal i escollir si es vol deixar de rebre el butlletí diari i rebre només la selecció del millor de la setmana.

Per a qualsevol informació sobre aquesta promoció: info@catalunyareligio.cat.

Us ha agradat poder llegir aquest article? Si voleu que en fem més, podeu fer una petita aportació a través de Bizum al número

Donatiu Bizum

o veure altres maneres d'ajudar Catalunya Religió i poder desgravar el donatiu.