Vés al contingut
Catalunya Religió

(Generalitat de Catalunya) La Direcció General d'Afers Religiosos de la Generalitat celebrarà els propers 27, 28 i 29 de novembre les Jornades sobre l’aportació social de les religions, amb la col·laboració del Consell Assessor per a la Diversitat Religiosa.

Aquestes jornades, obertes a tothom, tenen per objectiu divulgar l’aportació que les religions fan al conjunt de la societat, més enllà de les persones i comunitats que s’hi senten identificades. La societat es beneficia de l’estil de vida, pensament i relacions de les persones religioses, gràcies als valors que aporten i els serveis que presten.

Entre les diverses activitats que es proposen per a les Jornades, hi haurà taules rodones, ponències i espectacles.

La conferència inaugural anira a càrrec de Francesc Torralba, filòsof i president del Consell Assessor per a la Diversitat Religiosa. Les taules rodones estaran enfocades a dos temes: d'un costat La pobresa i marginació, de l'altre La Salut. Pel que fa a les ponències, estaran repartides en dos dies i n'hi hauran quatre. La primera, sota el títol La credibilitat social de les religions avui, anirà a càrrec de Francesc Xavier Marín, filòsof. La segona, l'exposarà l'historiador Joan-Andreu Rocha, i es titularà L’aportació social de les religions orientals. La tercera ponència anirà a càrrec del filòsof Xavier Rubert de Ventós i portarà com a títol El Cristianisme com a extravagància. Finalment Lena de Botton, sociòloga, parlarà de L'encaix social de les minories religioses.

Us ha agradat poder llegir aquest article? Si voleu que en fem més, podeu fer una petita aportació a través de Bizum al número

Donatiu Bizum

o veure altres maneres d'ajudar Catalunya Religió i poder desgravar el donatiu.