Vés al contingut
Catalunya Religió
(Redacció) La Fundació Lluís Carulla convoca la novena edició dels Premis d’Educació en el Lleure, uns guardons que reconeixen projectes, experiències i trajectòries de caràcter educatiu dins l’àmbit de l’educació social i del lleure. Aquests premis són convocats en col·laboració amb la Direcció General de Joventut de la Generalitat i el Consell General de Joventut de Catalunya.
Aquests premis tenen en compte els projectes que afavoreixin el sentiment de pertinença i el coneixement del país des d'un punt de vista lingüístic, cultural, geogràfic i històric. Així mateix, es valoren aquelles iniciatives que integrin el servei a la comunitat amb l'aprenentatge de competències, habilitats i valors.
Pel que fa als projectes, han de ser presentats conjuntament per un o més monitors i una entitat d’educació en el lleure que assumeixi la responsabilitat de la seva realització. Cal que explicitin l’objectiu plantejat i una proposta d’activitats i materials i que incloguin el compromís per escrit de l’entitat de lleure de dur-los a terme en el cas que li sigui concedit un dels premis.
Consten de 6 guardons de 4.000 euros cadascun: quatre destinats a nous projectes i a experiències ja realitzades; un en reconeixement de la trajectòria d’una entitat, que el jurat concedeix amb independència de les propostes presentades, i, finalment, un guardó a la millor experiència o projecte que estigui fet per joves i/o adreçat a joves, ofert per la Direcció General de Joventut.
El termini de presentació de propostes finalitza el 12 de desembre de l'any 2012. El veredicte del jurat es donarà a conèixer a abans de la fi de març de l'any 2013, en un acte públic.

Us ha agradat poder llegir aquest article? Si voleu que en fem més, podeu fer una petita aportació a través de Bizum al número

Donatiu Bizum

o veure altres maneres d'ajudar Catalunya Religió i poder desgravar el donatiu.