Vés al contingut
Catalunya Religió
(Claretians) L’orquestra «Solar Dreams», vinculada a la parròquia claretiana de Krasnoyarsk (Sibèria), visitarà en els pròxims dies Catalunya, amb el desig de conèixer els principals Llocs Claretians. L’orquestra acostuma a fer viatges arreu del món per mostrar internacionalment la seva vàlua. Això els ha donat una inqüestionable experiència. El temps compartit fora de casa els uneix molt com a grup. El respecte, la comprensió i l'amor, són els principals components de «Solar Dreams».
El primer concert serà el proper divendres 21, a les 20:00h del vespre, a la parròquia Cor de Maria de Barcelona. I la segona actuació es durà a terme el diumenge 23, a les 18:30h de la tarda, al Temple de Sant Antoni M. Claret de Vic.
En aquesta ocasió els integrants de l’orquestra tenen un interès particular en visitar els principals Llocs Claretians; concretament Vic, on Sant Antoni Maria Claret fundà la Congregació l’any 1849. A Rússia els Missioners Claretians compten amb 5 comunitats repartides per un vastíssim territori. Aquest fet facilita el coneixement del carisma claretià al conjunt de ciutadans russos, i en aquest cas en particular, a l’orquestra «Solar Dreams».
Aquesta orquestra està dirigida per Ivan Stepanov i està formada per una vintena de músics joves. Una de les seves principals activitats és la creació i el desenvolupament d’un projecte de musico-teràpia a la seva ciutat, que compta amb una població d’un milió d’habitants i que es troba situada en una banda del riu Yeniséi, concretament a la Sibèria de l’Est.
De ben segur que serà una bona ocasió per compartir amb nosaltres una excel·lent actuació musical. Tothom qui ho desitgi, està convidat a assistir a aquests concerts que aquesta orquestra, reconeguda internacionalment, oferirà a Catalunya.

Us ha agradat poder llegir aquest article? Si voleu que en fem més, podeu fer una petita aportació a través de Bizum al número

Donatiu Bizum

o veure altres maneres d'ajudar Catalunya Religió i poder desgravar el donatiu.