Vés al contingut
Catalunya Religió

(Arquebisbat de Barcelona) El menjador social Emmaús celebra el seu primer aniversari amb un sopar solidari per impulsar el projecte i recaptar fons. El sopar, que es farà el proper 15 de juny, comptarà amb les actuacions de Joan Manel Serrat , Joan Pera i els Pinker Tones entre d’altres. L'acte serà presentat per la periodista Agnès Marquès i l'actor Bruno Oro. El Cardenal Martínez Sistach presidirà la missa d’acció de gràcies que es farà aquella mateixa tarda a la parròquia de Sant Eugeni I Papa.

Actualment el menjador atén 80 persones. Hi col·laboren 120 voluntaris de les parròquies. Les despeses que origina són sufragades per empreses i socis col·laboradors. A dia d’avui hi ha una llista d’espera de més de 20 persones.

Ara fa un any les parròquies de l’eixample de Sant Eugeni I Papa i del Pilar van endegar el projecte del menjador social Emmaús per tal de millorar la qualitat de vida de la gent gran amb escàs suport familiar i manca de recursos.

El import del ticket del sopar a favor del menjador és de 45€.

Us ha agradat poder llegir aquest article? Si voleu que en fem més, podeu fer una petita aportació a través de Bizum al número

Donatiu Bizum

o veure altres maneres d'ajudar Catalunya Religió i poder desgravar el donatiu.