Vés al contingut

notícies relacionades

Els jesuïtes de Casp impulsen un nou espai de meditació per a infants i joves

(Jesuïtes) "Iniciar-se en la pràctica de la meditació". Aquest és l'objectiu de la nova proposta d'un grup de famílies de l'equip de l'eucaristia familiar de l'església dels Jesuïtes de Casp. Es tracta d'un nou espai de meditació cristiana per a infants i adolescents i que l'equip de pastoral de l'Escola Jesuïtes Casp ha acollit. L'espai, obert a tothom, té una durada d'entre 10 i 20 minuts.

Xènia Ros: “Abans d’entrar a l’aigua, sempre li demano permís”

(Josep Gordi –CR) Dona curiosa i apassionada per la natura i, sobretot, per la mar. “Nedar també es pot convertir en una pregària”, explica Xènia Ros. Acompanyar els altres a tenir cura de la salut d’una manera holística ha estat una constant al llarg de la seva vida. Actualment, es dedica tant a donar suport a dones en el seu embaràs, part i postpart, així com a fer de terapeuta i guia a la natura.

Barcelona medita per la pau

(Alba Sabaté-CR) Aquest dimarts Barcelona ha estat connectada espiritualment amb 5 ciutats més del món. La capital catalana ha acollit l’esdeveniment internacional Global Light for Peace 2017, una meditació en xarxa, organitzada des de Tailàndia, en què els 5 continents reflexionen simultàniament per la pau al món. L’escenari barceloní ha estat el Teatre Casino Aliança de Poblenou.

panoràmica

Veure la fe