Salta al contenuto principale
Catalunya Religió
(Justícia i Pau) Els propers 20 i 21 d’abril es faran unes jornades a Tarragona per tractar quina és l’aportació social i ètica de les religions en temps de crisi, i com poden col·laborar millor les confessions religioses entre elles, amb les administracions públiques i amb la resta d’agents socials per tal de superar la crisi i avançar cap a una societat més justa i fraternal.
Es tracta d’unes jornades que s’emmarquen en la trobada que cada any fan les diferents comissions de Justícia i Pau de Catalunya i les Balears. Enguany, a més, es farà conjuntament amb la jornada anual de Justícia i Pau d’Espanya.
La conferència inaugural anirà a càrrec de Francesc Torralba, professor de Filosofia de la Universitat Ramon Llull, consultor del Consell Pontifici per a la Cultura, i president del Consell Assessor per a la Diversitat Religiosa de la Generalitat de Catalunya.

L’acte comptarà, entre d’altres ponents, amb Arcadi Oliveres, president de Justícia i Pau Barcelona; Sebastià Taltavull, bisbe auxiliar de Barcelona; Abdelkrim Latifi, president de l’Associació AMICS i portaveu de la Comunitat Islàmica Al Furqan (Badalona); i Ignacio Simal, pastor de l’Església Evangèlica de Catalunya – Iglesia Evangélica Española (L’Hospitalet de Llobregat).

Les jornades seran inaugurades per l'arquebisbe de Tarragona, Jaume Pujol; el bisbe acompanyant de la Comissió General de Justícia i Pau, Santiago Sierra; i el director general d'Afers Religiosos, Xavier Puigdollers.

Us ha agradat poder llegir aquest article? Si voleu que en fem més, podeu fer una petita aportació a través de Bizum al número

Donatiu Bizum

o veure altres maneres d'ajudar Catalunya Religió i poder desgravar el donatiu.