Vés al contingut
Catalunya Religió

En aquest vídeo, més de quatre-cents cantants de Barcelona interpreten el concert participatiu d'El Messies de l'Obra Social "la Caixa" sota la direcció de Robert King, el passat 12 de desembre.

Els concerts participatius de l'Obra Social "la Caixa" ofereixen a les persones aficionades a la música coral l'oportunitat de participar en una emotiva celebració col·lectiva de la música, al costat de músics i intèrprets professionals de reconegut prestigi internacional. Iniciat el 1995 a Barcelona, aquest projecte va néixer amb l'objectiu de reconèixer i estimular la pràctica social del cant i de la música que es porta a terme des de les associacions corals, i de promoure la cohesió social en l'àmbit de la cultura.

La interpretació conjunta d'El Messies, una de les obres més emblemàtiques i significatives del repertori de tots els temps, ha registrat un nou èxit de participació, amb un xifra de més de 400 cantants no professionals en cadascun dels dos concerts programats per l'Obra Social "la Caixa".

Us ha agradat poder llegir aquest article? Si voleu que en fem més, podeu fer una petita aportació a través de Bizum al número

Donatiu Bizum

o veure altres maneres d'ajudar Catalunya Religió i poder desgravar el donatiu.