Vés al contingut

L'equip de la Pasqua de les Avellanes ens informa d ela propera actuació del cor de Gospel “Twocats pel Gospel” que es farà el proper 20 de febrer a les 19.30 a l’Auditori de Barcelona en motiu del seu desè aniversari:

twocats.png


Twocats pel Gospel, cor format per 90 cantaires, portarà el proper 20 de febrer a L’Auditori de Barcelona l’energia i el gospel en un concert commemoratiu del seu desè aniversari.
El cor va néixer al setembre de l’any 2000 al barri de Sant Antoni de Barcelona per la inquietud d’un grup d’amics. La seva trajectòria els ha portat a fer concerts pel territori nacional o estranger i han enregistrat dos cd’s. Twocats pel Gospel, constituïts en associació des de l’any 2002, sedueixen al públic amb un estil ple de sensibilitat i una particular manera de cantar i d’entendre la veu i el cos.
Sota la direcció de Sonia Moreno i acompanyat de sis músics rellevants (Enric Giné: sots-direcció i piano, Xavier Reija: bateria, Juli Aymi: clarinet, David Jacomé: saxo, Manel Álvarez: baix, Jordi Vicente: guitarra), el cor oferirà una auto producció dels èxits del gospel de sempre, així com d’altres arranjaments contemporanis del pop o el soul.

Dades del concert
Data: 20 de febrer de 2011
Lloc: L’Auditori de Barcelona
Lepant, 150
Hora: 19.30 h

Entrades: Tel-entrada / Taquilles de L’Auditori.
Twocats pel Gospel

info@twocatspelgospel.com
Telèfon: 649 099 505

Us ha agradat poder llegir aquest article? Si voleu que en fem més, podeu fer una petita aportació a través de Bizum al número

Donatiu Bizum

o veure altres maneres d'ajudar Catalunya Religió i poder desgravar el donatiu.