Vés al contingut
Catalunya Religió

(CR) La generositat i solidaritat de la ciutadania són les que mantenen viva la flama de l’esperança en aquests moments. Càritas ho ha tornat a constatar amb el compromís que, destacades persones del món de l’esport i de renom internacional, han adquirit amb l’entitat. Aquest dijous s’ha presentat a Barcelona el nou projecte solidari de Càritas “Ambaixadors amb cor” un grup format per una vintena de persones destacades del món de l’esport que es comprometen a difondre la tasca social de Càritas i a sensibilitzar sobre la importància d’estar al costat dels més desfavorits.

Els ambaixadors d’aquesta iniciativa són Josep Lluis Vilaseca, Josep A. Pujante, Ferran Martínez, Nacho Solozábal, Rubén Peris, Josep Maria Fusté, Julio Alberto Moreno, Carles Reixach, Enric Masip, Leandre Negre, Sebastià Salvadó, Miquel Torres, Erika Villaécija, Jordi Arrese, Sergio Casal, Àlex Corretja, Natàlia Via Dufresne i Jordi Sans.

El secretari general de l’Esport, Ivan Tibau ha assegurat que el “potencial social” de l’esport es demostra en actes com aquest, en què queda palès “el compromís i la solidaritat” que caracteritza l’esport català contribuint a un projecte que ha considerat molt encertat i que “ajudarà a difondre la tasca social de Caritas Diocesana de Barcelona i a sensibilitzar sobre la importància d’estar al costat dels més desafavorits”.

“N’estic convençut perquè conec els ambaixadors, esportistes i ex esportistes, dirigents de l’esport i altres persones amb una estreta vinculació a l’esport que han tingut una brillant trajectòria i que, per sobre de tot, han destacat pels seus valors, alguns dels quals en èpoques complicades com les actuals hem de recuperar i potenciar”, ha dit, a banda de fer un agraïment també a la tasca de Càritas per la“confiança” que posen en el món de l’esport com un aliat per assolir els seus objectius.

Per la seva banda, Ferran Martínez, exjugador de bàsquet i empresari, ha parlat en nom dels ambaixadors per agrair a Càritas que els hagi proposat format part de la iniciativa i ha garantit que tindran tot el suport d’aquest grup de gent de l’esport. “Som coneguts i esperem que això ajudi a poder fer arribar el missatge molt lluny”, ha manifestat.

Càritas ha apostat fort en els darrers anys per grups de voluntaris i voluntàries que conscienciïn la població sobre aquests valors. Ja funcionen amb èxit Empreses amb Cor, Clubs amb Cor, Fires amb Cor, Universitats amb Cor i Cultura amb Cor.

El periodista i escriptor Màrius Carol; Maite Fandos, tinent d’alcalde de l’àmbit de l’esport de l’Ajuntament de Barcelona; David Moner, president de la Unió de Federacions de l’Esport de Catalunya; Ivan Tibau, secretari general de l’Esport de la Generalitat; i Jordi Roglá, i Carme Trilla, director i cap de l’Acció Social de Càritas Diocesana de Barcelona, respectivament van ser els encarregats de presentar la iniciativa Ambaixadors amb Cor als mitjans.

Us ha agradat poder llegir aquest article? Si voleu que en fem més, podeu fer una petita aportació a través de Bizum al número

Donatiu Bizum

o veure altres maneres d'ajudar Catalunya Religió i poder desgravar el donatiu.