Salta al contenuto principale
Catalunya Religió Lun 29/03/2010

Ahir, durant l’homilia del Diumenge de Rams a la catedral de Barcelona, el cardenal Martínez Sistach va sortir en defensa de Benet XVI.  

L’arquebisbe de Barcelona va remarcar que “el sofriment del Papa i dels cristians augmenta perquè, malgrat els criteris de transparència, fermesa i severitat amb què el Papa ha tractat i tracta aquests assumptes, hem de lamentar que hi hagi la tendència prevalent en els mitjans de comunicació de menystenir els fets i forçar les interpretacions amb la finalitat de colpir a qualsevol preu el nostre estimat Sant Pare”.

 

Segons el cardenal, el papa ha actuat amb “transparència, fermesa i severitat” en els casos d’abusos sexuals per part d’eclesiàstics: “Diversos personatges que surten a la narració de la Passió de Jesús no estan pas massa lluny de nosaltres. Han passat molts anys –va dir el cardenal -, però tenen actituds que potser podem trobar en la nostra vida, perquè la passió de Crist continua i es reprodueix en cada moment de la història humana d’ací i d’arreu. La Passió de Jesús ens ajuda a descobrir quin personatge d’aquest drama encarnem”.

 

Martínez Sistach va acabar l’homilia dient que “hem de pregar perquè el Senyor el conforti en el sofriment i li mantingui el coratge i la fermesa que té i respira en totes les seves actuacions”.

 

Us ha agradat poder llegir aquest article? Si voleu que en fem més, podeu fer una petita aportació a través de Bizum al número

Immagine
Donatiu Bizum

o veure altres maneres d'ajudar Catalunya Religió i poder desgravar el donatiu.