Voleu rebre les notícies?

Subscriviu-vos al butlletí gratuït

Aquest dijous es farà efectiu el relleu a la presidència de la Fundació Joan Maragall en un acte a La Pedrera de Barcelona. Josep Maria Carbonell substituirà Antoni Matabosch i serà el primer laic que presideix la Fundació creada pel cardenal Narcís Jubany per promoure el diàleg entre el cristianisme i la cultura. És l’Atri dels Gentils de Barcelona des de fa més de 20 anys.  

L’acte el presidirà el cardenal Lluís Martínez Sistach, i l’arquebisbe de Chieti-Vasto, Bruno Forte, pronunciarà la conferència sobre “Els noms de la bellesa i el misteri de Déu”. El teòleg Bruno Forte és membre de la Comissió Teològica Internacional i ha col·laborat des dels inicis amb la Fundació Joan Maragall.

El nou president de la Fundació Joan Maragall és llicenciat en Filosofia i Doctor en Ciències de la Comunicació. Josep Maria Carbonell és des d’aquesta primavera degà de la Facultat de Ciències de la Comunicació Blanquerna de la Universitat Ramon Llull. Anteriorment ha estat diputat al Parlament, conseller i president del Consell Audiovisual de Catalunya (CAC), membre de la Comissió Executiva de l'Institut de Ciències Polítiques i Socials de Catalunya, i director de gabinet del president de la Diputació de Barcelona. Ha estat també responsable europeu del Moviment Internacional d’Intel·lectuals Catòlics (MIIC-Pax Romana). És copresident del Consell Editorial de CatalunyaReligió.cat