Salta al contenuto principale
Catalunya Religió
Galeria de fotos Media

FEDAC Per tercer curs consecutiu, les escoles FEDAC han celebrat la trobada d'escacs socials i educatius. Una jornada festiva per posar en pràctica els coneixements d'escacs i passar una bona estona amb els companys d'altres centres. La trobada  ha celebrat conjuntament l'aprenentatge que comporta els jocs dels escacs. 

Cerdanyola del Vallès, Prats del Lluçanès, Canet de Mar, Lleida, Salt, Súria i el barri d'Horta de Barcelona han estat els diferents espais on s'ha celebrat les jornades. Els veïns i passejants d’aquestes poblacions han pogut ser testimonis de com ens apassionen els escacs a les escoles FEDAC amb les partides individuals i en parelles que els nens i nenes de 5è i 6è de primària hi han jugat en una llarga taulada al mig de places i carrers. En molts llocs, els passejants també han volgut afegir-se a la festa dels escacs i jugar algunes partides amb els alumnes.

A les escoles FEDAC s'imparteix l’activitat d’escacs educatius i socials Eskcmat com una de les activitats complementàries compromeses amb qualitat educativa, dins de l’horari escolar i per a tot l’alumnat. Ensenyen els escacs socials i educatius amb el mètode d’ensenyament i aprenentatge TRACIS.

Temàtica
Territori
Institucions
Tags