Salta al contenuto principale
Catalunya Religió
maristes-fundacio-dikita-podcast
Fotografia: Maristes.

MARISTES Els Martistes de Catalunya i Diktya Foundation han gravat un pòdcast anomenat 'Parlem dels Drets de la Infància'. La primera temporada de 'Parlem dels Drets de la Infància' dels Maristes conté 6 capítols en què alumnes, educadors i responsables de Diktya Foundation expliquen l’experiència en relació amb la protecció dels drets de la infància.

En aquesta sèrie s'hi podran sentir diverses persones que, des de diferents àmbits, conversen amb la periodista Aurora Masip sobre la seva experiència en relació amb la protecció, prevenció i la promoció dels drets dels infants, amb polítiques de safeguarding o amb iniciatives concretes que es duen a terme sempre en l'àmbit dels drets.

La primera temporada de 'Parlem dels drets dels drets de la infància' arrenca amb una conversa amb els alumnes del col·legi Marista Sants-Les Corts Bartomeu Tortellà, Siyi Cheng i Albert Plana, que expliquen com ha estat la seva experiència escolar amb les sessions del programa pedagògic 'Trencar el silenci', que els educadors han compartit amb ells. En les sessions es treballa en l'àmbit de la prevenció, la protecció i els drets dels infants i joves.

En aquesta primera temporada de pòdcasts també hi intervindran el director de Diktya Foundation, Llorenç Claramunt; el comissionat de Diktya Foundation, Raimon Novell; la directora del col·legi Maristes La Immaculada de Barcelona, Montse Torices; l'educadora del col·legi Maristes Rubí, Marta Escudé i del germà Jaume Parés, president del patronat de Diktya Foundation.

Les converses s'emetran cada 15 dies a través de Spotify i es difondran per les xarxes socials i per la web. L’emissió d’aquesta sèrie de pòdcasts forma part d'una estratègia global per estendre a tota la societat el coneixement i experiència educativa en protecció dels drets de la infància, un coneixement i una experiència que s'han fet visibles amb els materials pedagògics 'Trencar el silenci', editats per Edelvives-Baula.

Territori
Institucions
Tags

Us ha agradat poder llegir aquest article? Si voleu que en fem més, podeu fer una petita aportació a través de Bizum al número

Donatiu Bizum

o veure altres maneres d'ajudar Catalunya Religió i poder desgravar el donatiu.