Salta al contenuto principale
Catalunya Religió
Galeria de fotos Media

Bisbat de Tortosa "Tingueu la certesa que aquesta diòcesi i tots vosaltres formeu part de la meva vida". Amb aquestes paraules s'ha acomiadat Enrique Benavent, que des d'aquest octubre és arquebisbe de València, en les paraules que ha escrit al llibret de record que s'ha repartit abans de l'eucaristia del seu comiat que ha tingut lloc aquest diumenge a la Catedral de Tortosa. "En tot moment he actuat buscant el bé d'aquesta diòcesi a la qual estimo profundament", deixa escrit.

L'eucaristia de comiat al bisbe Benavent ha estat concelebrada pel bisbe auxiliar de Barcelona Javier Vilanova, el vicari general de Tortosa José Luís Arín i 48 preveres. També han participat de l'eucaristia els diaques permanents Juan Bautista Jovaní i Juan Manuel Borràs i el seminarista Isael. En el llibret de record, Benavent també agraeix la comunitat de Tortosa: "Sempre m'he sentit acollit com a casa meva i en la meva família". "Sempre us recordaré amb alegria", conclou.

Benavent va prendre possessió com a bisbe de Tortosa el 13 de juliol de 2013, ara fa 9 anys. Aquest octubre es va anunciar el seu nomenament com a arquebisbe de València. L'acte de presa de possessió del nou càrrec tindrà lloc aquest 10 de desembre.

Temàtica
Territori