Salta al contenuto principale
Catalunya Religió
Galeria de fotos Media

CR Diversos líders espirituals mundials s'han trobat aquest diumenge per donar el tret de sortida al Fòrum Internacional Multireligiós Manresa 2022 que se celebrarà fins al 30 de novembre. La trobada ha començat amb un pelegrinatge interreligiós pel camí ignasià fins a la Cova de Sant Ignasi de Manresa.

L'organització ha donat la benvinguda als líders espirituals als jardins de la Cova de Sant Ignasi. El professor de sociologia de la Universitat Internacional de Catalunya (UIC) i representant de Religions for Peace Espanya, Joan Hernández, i el director de la Cova de Sant Ignasi, el jesuïta Xavier Melloni, han explicat la història i el significat del camí ignasià. Seguidament, ha començat la caminada per commemorar el 500 aniversari del Camí d'Ignasi de Loiola a Manresa. A la Torre Santa Caterina de Manresa també ha tingut lloc una reflexió jove interespiritual.

Els líders han arribat fins a la Cova de Sant Ignasi, passant pel Pont Vell i s'han preparat per rebre la benvinguda institucional a l’Ajuntament.