Salta al contenuto principale
Claustre de Sant Llorenç de Morunys
Data de l'esdeveniment
Nom del lloc
Parròquia de Sant Llorenç
Adreça (carrer i número)
Plaça de l'Església, 8
Telèfon
629.32.94.70 - 682.390.451
Municipi
Sant Llorenç de Morunys
Diòcesi on es realitza l'esdeveniment
Temàtica

Exercicis espirituals de l’Apostolat de l’oració, a Sant Llorenç de Morunys

A la parròquia de Sant Llorenç de Morunys hi haurà els exercicis espirituals de l’Apostolat de l’Oració de la diòcesi de Solsona, del 30 de setembre al 2 d'octubre, oberts a tothom, tant a totes les persones de la parròquia, com a les de fora de la parròquia.

Tindran lloc en les dependències de l’església i dels locals parroquials, on es faran les meditacions. Els àpats i l’allotjament estaran a càrrec de cada participant, que podran estar allotjats a Sant Llorenç, o, per exemple, a Solsona (que queda a prop), en algun hotel, casa religiosa, etc., o anar i venir de casa seva.

Les dates seran del 30 de setembre, divendres, a les 12h. del migdia, fins a les 7h. de la tarda del dia 2 d’octubre, diumenge. Són exercicis gratuïts. Convé arribar cap a les 11h. del dia 30.

És necessari apuntar-s'hi abans del dia 30 de setembre a fi que tot pugui organitzar-se adequadament. Cadascú pot apuntar-se trucant al 629.32.94.70 rector, o al 682.390.451 sagristana, Dª Montserrat Canals. En apuntar-s'hi cal donar nom i cognoms, un telèfon o mitjà de contacte, i dir quins dies pensen ser-hi.

El dia 1 d’octubre és el dia de santa Tereseta, que és patrona de l’Apostolat de l’Oració, Xarxa Mundial d’Oració del Papa. Santa Tereseta deia que en l’Església ella seria l’amor. En això ens indica el que és el nucli dels exercicis espirituals, l’amor a Nostre Senyor Jesucrist.

L’Apostolat de l’Oració està molt relacionat amb la devoció al Sagrat Cor de Jesús, que ens parla de l’amor que Crist ens té i de la correspondència d’amor a Crist.

Els predicarà un servidor, Mn. Josep Maria Montiu de Nuix, director diocesà de l’Apostolat de l’Oració i Rector de la parròquia de Sant Llorenç de Morunys.

Informa: Mn. Josep Maria Montiu