Salta al contenuto principale
JCNC
Data de l'esdeveniment
Adreça (carrer i número)
Abadia de Montserrat
Municipi
Montserrat
Nom de l'entitat organitzadora
Abadia de Montserrat
Diòcesi on es realitza l'esdeveniment

Jornada de convivència per a no creients a Montserrat

Montserrat obre les portes a persones no creients que vulguin compartir els valors de la vida monàstica

El Monestir de Montserrat obre de nou les seves portes a persones no-creients. Agnòstics, ateus, descreguts o simplement allunyats de Déu o de la seva Església tindran la possibilitat de viure intensament una jornada de convivència en la qual compartiran els valors de la vida monàstica, uns valors que els poden ser útils en el seu dia a dia. Els interessats a participar en jornada, que se celebrarà el cap de setmana de l'11 i 12 de nivembre –entrada dissabte al migdia i sortida diumenge en acabar de dinar-, s’han de posar en contacte amb el G. Pau Valls a través del correu-e agnosticsmontserrat@gmail.com.

“Montserrat pot ser un lloc idoni per trobar respostes a moltes preguntes”, assegura el G. Pau Valls, que vol obrir i donar a conèixer els valors cristians, que poden ser útils en el dia a dia dels participants.

Aquesta jornada, la cinquena que s’organitza des de l’hostatgeria del Monestir, està oberta exclusivament a persones que no estiguin vinculades a l’Església, però que siguin receptives a allò que se’ls pugui oferir, que donin importància als valors sense sentir-se creients. L’activitat inclou una caminada per la muntanya, l’assistència a una pregària de la comunitat de monjos, i compartir una tarda de diàleg a partir d’una presentació del propi coordinador, el G. Pau Valls, qui afirma que “Montserrat pot ser un lloc idoni per trobar respostes a moltes preguntes”.

Els motius que mouen les persones interessades a compartir aquesta jornada de convivència per a persones no-creients amb la comunitat monàstica són diversos. Les històries que hi ha al darrere de cadascuna d’elles justifiquen clarament la seva assistència aquest cap de setmana.

Els interessats a poder participar en aquest cap de setmana per a agnòstics al Monestir de Montserrat han d’escriure un correu-e a agnosticsmontserrat@gmail.com. A partir de la petició hi haurà un contacte entre el monjo coordinador i la persona interessada, per telèfon o via correu-e, per certificar la inscripció.

Correu electrònic
agnosticsmontserrat@gmail.com