Salta al contenuto principale
Catalunya Religió
casal-claret
Fotografia: Claretians.

Claretians Assemblees, tallers, berenars i acompanyament de persones i voluntariat. Amb la preparació del nou curs, l’activitat del Casal Claret de Vic, impulsat pels missioners claretians, ha tornat en els darrers dies. Una preparació marcada per recordar la missió i els valors que mouen als col·laboradors i que servirà “per continuar essent un espai d’acollida real i proper”, expliquen des de l’entitat.

L’equip de gestió diària s’ha anat incorporant físicament al Casal Claret aquestes darreres setmanes. Asseguren que els dies de preparació els serveixen per “arribar amb una certa calma, valorant l’estiu i el repòs fet”. Una sensació que es complementa amb “l’haver buidat càrregues emocionals i físiques necessàries”. Aquests dies també serveixen per “atendre amb calidesa i motivació a tantes persones i fímies que s’adreçaran novament al Casal”.

L’equip del Casal Claret parla de “comprendre de nou, conscientment, que retornem”. Una manera de “recol·locar-nos en allò que fem, per a qui ho fem i perquè ho fem”. Tot sense oblidar que requereix una feina “amb tots els sentits amb el cor i amb el cap”. D’aquesta manera asseguren tenir una capacitat crítica i “transformadora” que “doni resposta a tantes i tantes situacions precaritzades”.

En aquest inici de curs el Casal Claret explica que han encetat les reunions per equips per articular les inscripcions, espais i tallers, les assemblees, els berenars, la utilització de sales, les reunions internes de coordinació, el treball en xarxa i l’acompanyament de persones i del voluntari. També s’han iniciat les reunions del dilluns de tot l’equip. Reunions que, a poc a poc, són “més àmplies i amb noves maneres i propostes de treball intern que pretenen ser més fructíferes per a totes”.

Territori
Institucions

Us ha agradat poder llegir aquest article? Si voleu que en fem més, podeu fer una petita aportació a través de Bizum al número

Donatiu Bizum

o veure altres maneres d'ajudar Catalunya Religió i poder desgravar el donatiu.