Salta al contenuto principale
Núm de Butlletí
2296
 

actualitat

fundacio-salut-alta

La Fundació Salut Alta celebra 20 anys “oferint oportunitats educatives reals” a Badalona

ROGER VILACLARA –CR | És difícil imaginar el barri de la Salut Alta de Badalona sense la fundació de la capella de Sant Joan Baptista dels jesuïtes. I és així perquè la Fundació Salut Alta ha aconseguit "integrar-se a l'ADN del barri", explica Anna Martínez, directora de la fundació. Aquest dissabte celebren vint anys des de la seva creació amb una festa que vol posar de manifest el treball de la fundació dels jesuïtes durant tots aquests anys oferint oportunitats educatives "reals i transformadores" als veïns del barri.

bisbes-parlen
Els bisbes parlen de la Jornada Mundial de Pregària per les Vocacions
GIEC | L’Església celebra el 21 d’abril, diumenge del Bon Pastor i quart de Pasqua, la Jornada Mundial de pregària per les vocacions i la Jornada de vocacions natives amb el lema 'Faci’s la vostra voluntat. Tots deixebles, tots missioners'.
octavi-vila-entrevista
Octavi Vilà: “Hi haurà més laics fent celebracions de la paraula a Girona”
ACN | El bisbe electe de Girona, fra Octavi Vilà, serà ordenat aquest diumenge a la catedral de Girona, després de dos anys amb el càrrec vacant per la mort de Francesc Pardo. Una situació "anòmala" com reconeix el futur cap de l'Església gironina, que es va assabentar de la proposta per ser el nou bisbe el 5 de febrer.
rars
“Ets rar si ets homosexual i ets rar si ets cristià”
CLARETIANS | El teòleg i activista Enric Vilà ha presentat aquest dijous el llibre Cristian*s rar*s a la sala d’actes de Cristianisme i Justícia, justificant el títol perquè “ets rar si ets homosexual i ets rar si ets cristià”. Vilà ha explicat que el llibre era necessari perquè “als clàssics de teologia, la teologia LGTBIQ brilla per la seva absència” i “calia donar veu” a aquesta realitat.

Recull de notícies

Panoràmica

Podcast

Agenda

/ Pregària
Barcelona
/ Jornada
Barcelona
/ Espectacle
El Port de la Selva
/ Conferència
Castelló d'Empúries
/ Trobada
Figueres
/ Concert
Barcelona
/ Pregària
Girona
/ Concert
Sant Cugat del Vallès
/ Trobada
El Vendrell
/ Trobada
Barcelona
/ Exercicis espirituals/ Recés
Sant Celoni
/ Jornada
Terrassa
/ Festa
Badalona