Salta al contenuto principale
Taizé FECC
Data de l'esdeveniment
Adreça (carrer i número)
Taizé
Municipi
Taizé
Nom de l'entitat organitzadora
Fundació Escola Cristiana de Catalunya (FECC)
Diòcesi on es realitza l'esdeveniment

Vols anar a Taizé amb l’Escola Cristiana?

El passat 9 de juny va tenir lloc la primera trobada del consell pastoral de la FECC, amb representació de 18 institucions educatives, als serveis centrals de La Salle.

Un dels temes tractats va ser la possibilitat de fer alguna acció conjunta amb joves de les escoles adherides a la FECC. Atès que hi ha escoles que es plantegen anar a Taizé però no els surt a compte organitzar-ho elles soles, des de la FECC s’ha constituït un grup promotor per anar a Taizé per alumnes de batxillerat. En principi es contempla omplir un autocar (màxim dos) entre alumnes i acompanyants. S’està en contacte amb l’equip d’acollida de Taizé de Barcelona per anar-ho concretant. L’esquema plantejat seria el següent:

  • Dilluns 12 de setembre, de 14:15 a 14:45h, reunió telemàtica exploratòria de les escoles interessades. Inscripció aquí.
  • Dimarts 15 de novembre, a les 19:15, trobada voluntària informativa pels joves de les escoles i posterior pregària de Taizé (20h) al Col·legi Lestonnac de Barcelona.
  • Dimecres 7 de desembre, sortida al vespre des de Barcelona i viatge nocturn en autocar fins a Taizé. (Pont de la Immaculada)
  • Diumenge 11 de desembre, després de l’eucaristia, baixada a Barcelona per arribar-hi al vespre.
  • Dimarts 20 de desembre, a les 20h, trobada voluntària dels joves de les escoles a la pregària de Taizé del Col·legi Lestonnac de Barcelona per recollir l’experiència.
“Si en algun lloc et pots plantejar les teves creences religioses, aquest lloc és TaizÉ

Esperem que us pugui ser d’utilitat! Fem milles… cap a Taizé!

Per saber-ne més