Salta al contenuto principale
Catalunya Religió
Recapte Magic Line 2022
Galeria d'imatges

(Sant Joan de Déu) L'edició d'enguany de la Magic Line de Sant Joan de Déu ha recaptat més de 332.000 euros que s'han destinat a finançar més de 30 projectes sanitaris i socials de Sant Joan de Déu. En aquesta edició també s'han destinat unes ajudes especials a Ucraïna per a cobrir necessitats bàsiques de les persones refugiades. Aquesta novena edició ha destacat pel gran èxit de participació, amb 11.500 magicliners i 900 equips, i 332.546 € recaptats, xifres similars a les d'abans de la pandèmia. El 100% dels fons aconseguits es destinaran a projectes socials i sanitaris, i inclouen una partida de 40.000 € d'ajudes bàsiques per a Ucraïna.

La caminada solidària de Sant Joan de Déu va proposar més de 30 recorreguts, repartits per diverses ciutats com Barcelona, ​​Lleida, Mallorca, València, Múrcia o Madrid, on ha arribat per primera vegada. Per tant, enguany ha estat el que ha comptat amb més expansió territorial.

Gràcies a la solidaritat de totes les persones, entitats, escoles i empreses participants, la MagicLine SJD pot impulsar diversos projectes socials i sanitaris de tots els àmbits i territoris:

- 295.185 € serviran per a finançar diversos projectes de diferents centres de Catalunya en els àmbits de salut mental, infància, sinhogarismo, sociosanitari, exclusió social, dependència, recerca, sensibilització i cooperació internacional.
- A Mallorca es destinen 22.422 € a projectes de musicoteràpia de l'Hospital Sant Joan de DéuPalma i per al programa Llars Pont de la FundacióSant Joan de Déu Serveis Socials Mallorca.
- A Madrid es finançaran 10.899 € destinats als campaments d'estiu per a persones residents en Sant Joan de Déu Ciempozuelos; al programa bucodental per a famílies amb pocs recursos de l'Hospital Sant Rafael Sant Joan de Déu i a Espais amb vida, de la Fundació Institut San José.
- Múrcia rep 2.000 € per a les beques de salut i esport per a usuaris en habitatges de vida autònoma de de la Fundació Jesús Abandonado.
- I València, altres 2.000 € per a la prevenció del risc d'exclusió social en infància i famílies de Sant Joan de Déu València.
- A més, dels 40.000 € entre tots els territoris com a ajudes per a Ucraïna.

En l'acte de clausura de la Magic Line 2022, celebrat a Barcelona, han intervingut el conseller provincial i responsable de l'Àrea de Solidaritat, Moisés Martín; la directora d'Anàlisi i Estratègia en Salut Mental, Cristina Molina i el director de l'Obra Social, Oriol Bota. S'ha comptat amb la presència d'empreses, escoles i representants de tots els centres de Sant Joan de Déu a Catalunya. El germà Moisés Martín ha agraït la solidaritat dels participants que any rere any fan gran aquesta mobilització i ha assenyalat que "en l'única cosa que la Magic Line podria ser competitiva és a fer-nos créixer com a persones".

Us ha agradat poder llegir aquest article? Si voleu que en fem més, podeu fer una petita aportació a través de Bizum al número

Donatiu Bizum

o veure altres maneres d'ajudar Catalunya Religió i poder desgravar el donatiu.