Salta al contenuto principale
Catalunya Religió

Find out more

(CR) Telegram és una aplicació de missatgeria instantània que disposa de canals públics que permeten a l’usuari, per exemple, seguir temes d’actualitat. Des d’ara Catalunya Religió disposa d’un canal informatiu en aquesta aplicació, que és gratuïta i està feta amb programari lliure.

Com funciona? Només cal que us uniu al canal, amb l’avantatge que la resta de membres no podran veure el nom ni el número de qui s’hi ha apuntat. Tampoc us podran enviar missatges privats.

Té la mateixa funció que el llistat de WhatsApp: és un canal unidireccional per difondre l’actualitat religiosa i que us permetrà compartir-la amb d’altres persones. També s’hi penjarà el recull dels articles més destacats de la setmana en format PDF.

Hi ha dues maneres per apuntar-se al canal informatiu de Catalunya Religió:

  1. Entrant directament en aquest enllaç https://t.me/canalcatalunyareligio. Us portarà al directament al xat del canal i a sota haureu de clicar la paraula unir-me.
  2. Cercar “Catalunya Religió” al buscador de Telegram. En cerca global veureu el nostre canal. Només entrar en el xat haureu de clicar la paraula unir-me.

Els membres del canal només podreu reaccionar als continguts amb emoticones i només rebreu missatges dels administradors del canal. Us podeu donar de baixa en qualsevol moment clicant als tres puntets de dalt a la dreta, amb la funció Sortir del canal.

Amb aquesta proposta Catalunya Religió consolida la seva presència a xarxes socials i ofereix noves vies d’accedir als continguts més destacats, d’acord als principis fundacionals d’aquest projecte que busca la presència pública del fet religiós.

Us ha agradat poder llegir aquest article? Si voleu que en fem més, podeu fer una petita aportació a través de Bizum al número

Donatiu Bizum

o veure altres maneres d'ajudar Catalunya Religió i poder desgravar el donatiu.