Salta al contenuto principale
Catalunya Religió

(Josep Castellà –Bisbat de Solsona) La campanya ‘Descobreix l’Urgell Ignasià’ arriba a la quarta visita turística amb un recorregut per la població del Talladell. Aquesta fou la darrera sortida cultural per l’interior dels nuclis de població de la comarca de l’Urgell, per on passa el Camí Ignasià.

Una cinquantena de persones gaudiren de la visita guiada a càrrec de l’historiador i arqueòleg targarí Oriol Saula, sortint des de la Plaça del Freginal i recorrent diversos indrets del Talladell, escoltant les detallades explicacions d’aquesta localitat de poc més de 230 habitants. Aquesta quarta jornada va tenir l’original col·laboració del grup musical targarí La Follia, animant una passejada de dues hores, dissabte passat.

En total més de 180 persones han gaudit de les quatre visites programades per la comarca urgellenca durant els passats mesos de maig i l’actual juny. Així conegueren les poblacions de Bellpuig, Verdú, Tàrrega i el Talladell, a través d’aquesta iniciativa dins del 500 Aniversari del Camí Ignasià, senyalitzat per unes fletxes taronja. Des del Consell Comarcal de l’Urgell i el Consell Esportiu de l’Urgell ja s’emplaça a la propera caminada nocturna de 10 quilometres que tindrà lloc el dia 31 de juliol, dia de Sant Ignasi.

Us ha agradat poder llegir aquest article? Si voleu que en fem més, podeu fer una petita aportació a través de Bizum al número

Donatiu Bizum

o veure altres maneres d'ajudar Catalunya Religió i poder desgravar el donatiu.