Salta al contenuto principale
Catalunya Religió

(Arquebisbat de Tarragona) La plaça de l’església de Perafort va acollir divendres la sisena edició de l’acte de lliurament del Mèrit de Serveis Distingits que atorga el Consell Comarcal del Tarragonès. En aquest reconeixement, que té per objectiu honorar les persones o entitats que hagin contribuït amb la seva tasca a augmentar el prestigi d’un municipi del Tarragonès o de la comarca en el seu conjunt, van ser guardonats el Museu Bíblic Tarraconense i la Càritas Interparroquial de Salou, entre d’altres.

Càritas Interparroquial de Salou ha estat distingida per la seva continuada tasca social i humanitària oferint acollida, acompanyament i cobertura de les necessitats bàsiques a les famílies salouenques més vulnerables. D’altra banda, s’ha reconegut la tasca del Museu Bíblic Tarraconense com a instrument pedagògic que ajuda a emmarcar històricament i culturalment les Sagrades Escriptures i posar en valor l’edifici de la Casa dels Concilis a partir de diferents estudis i intervencions arqueològiques, creant un espai d’interpretació anomenat Tarracròpolis, que ajuda al visitant a entendre l’evolució històrica i urbanística de l’acròpolis de la ciutat.

L’acte, conduït per la periodista Núria Cartanyà i amenitzat per la Stromboli Jazz Band, va comptar amb l’assistència d’alcaldes i alcaldesses, regidors dels municipis del Tarragonès així com representants de les entitats i personalitats distingides.

Us ha agradat poder llegir aquest article? Si voleu que en fem més, podeu fer una petita aportació a través de Bizum al número

Donatiu Bizum

o veure altres maneres d'ajudar Catalunya Religió i poder desgravar el donatiu.