Salta al contenuto principale
Catalunya Religió

(Arquebisbat de Tarragona) El Canal Reus, amb el suport de Vermuts Miró, ha tornat a posar en valor les entitats i associacions imprescindibles del territori. Aquest dissabte passat, dia 30 de gener, s’han donat a conèixer els premiats d’aquest any en un acte que s’ha hagut de replantejar a causa de la pandèmia. La presentació, sense públic, al Teatre Fortuny ha donat pas a un programa especial que s’ha enregistrat prèviament.

La Fundació benèfica privada Mare de Déu de Misericòrdia, més coneguda com la Casa de Misericòrdia de Reus, ha estat guardonada en l’àmbit social. Dedicada des de l’any 1992 a acollir a persones sense llar i en situació d’exclusió social, aquesta Fundació, promoguda a l’arxiprestat de Reus, treballa perquè els residents puguin reinserir-se a la societat i també al mercat laboral, a més de recuperar els seus vincles familiars. La Casa de Misericòrdia està gestionada per les Germanes de la Consolació i compta amb un equip de professionals i voluntaris.

En la llista de guardonats, proposada pel mateixos ciutadans i ciutadanes, també s’ha reconegut l’esforç dels mestres i professors i la implicació dels centres educatius en un any marcat per la pandèmia així com també del personal sanitari de la ciutat i del Baix Camp que ha estat guardonat amb un premi especial.

En el transcurs de la gala també es va fer menció a totes aquelles persones que han traspassat darrerament, entre ells mossèn Creu Saiz, prior de Reus durant dues dècades, capellà del Santuari de la Mare de Déu de Misericòrdia de Reus i rector de la parròquia de Castellvell del Camp.

Us ha agradat poder llegir aquest article? Si voleu que en fem més, podeu fer una petita aportació a través de Bizum al número

Donatiu Bizum

o veure altres maneres d'ajudar Catalunya Religió i poder desgravar el donatiu.