Salta al contenuto principale
Catalunya Religió

(Fundació Comtal) La Fundació Comtal, entitat de La Salle Catalunya que vetlla perquè infants i joves en situació de vulnerabilitat tinguin oportunitats de futur, ha treballat intensament durant la campanya de Nadal amb l’objectiu de donar resposta a l’emergència social i reduir l’escletxa digital agreujada per la pandèmia. L’entitat social ha aconseguit més de 8.000€ per combatre les desigualtats educatives.

Ja ha pogut repartir 20 kits de material escolar i 21 ordinadors a infants i joves en situació vulnerable perquè puguin continuar els seus estudis, durant períodes de confinament, sense que es quedin enrere a l’escola per manca d’accés a material i tecnologia.

Paral·lelament, ha recaptat 1.400 kg i 500 litres d’aliments perdurables, que ja han entregat a l’àrea residencial, al Centre Obert pels berenars dels nens i les nenes, i a l’Escola de Segona Oportunitat perquè l’alumnat del curs de cuina pugui formar-se i aprendre a fer receptes saludables.

La campanya ha estat tot un èxit gràcies a la implicació de 21 empreses, escoles, organitzacions solidàries i de 142 persones donants i col·laboradores amb la fundació i a través de miganodearena.

Us ha agradat poder llegir aquest article? Si voleu que en fem més, podeu fer una petita aportació a través de Bizum al número

Donatiu Bizum

o veure altres maneres d'ajudar Catalunya Religió i poder desgravar el donatiu.