Salta al contenuto principale
Catalunya Religió
Galeria d'imatges

(CR) Els Caputxins de Catalunya i Balears han celebrat de dilluns a dimecres el Capítol Provincial al convent de Sarrià, a Barcelona, que ha tingut com a resultat la reelecció de fra Eduard Rey com a ministre provincial.

“Els caputxins hem anat dibuixant en el temps una personalitat molt definida, que volem que tingui continuïtat”, ha afirmat Rey. Pel provincial, que també és el president de la Unió de Religiosos de Catalunya, “són temps de moltes incerteses, però per això mateix també han de ser temps de fidelitat i perseverança”.

Els caputxins han reduït el capítol al mínim imprescindible i han abordat l’informe del darrer trienni i l’elecció del provincial i del seu equip. Eduard Rey ja va ser escollit provincial dels caputxins l’any 2017. Ara ha renovat el càrrec per tres anys més, juntament amb el seu consell format per fra Gil Parés com a vicari provincial, i fra Lluís Àngel Arrom, fra Jesús Romero i fra Jacint Duran com a consellers.

La sala d’actes del convent de Sarrià ha acollit la celebració del Capítol, un espai que ha permès als més de trenta frares presents –que han portat mascaretes en tot moment– respectar les mesures sanitàries de distanciament físic. Les sessions s’han dut a terme només al matí, per tal d’evitar que els frares de les diferents comunitats coincidissin en els àpats. A l’eucaristia de clausura, celebrada el 30 de setembre, fra Enric Casanovas de Rubí ha fet la seva primera professió religiosa.

Us ha agradat poder llegir aquest article? Si voleu que en fem més, podeu fer una petita aportació a través de Bizum al número

Donatiu Bizum

o veure altres maneres d'ajudar Catalunya Religió i poder desgravar el donatiu.