Salta al contenuto principale
Catalunya Religió

(CR) Relleu en la direcció de Catalunya Religió. La periodista Laura Mor és des d’avui la nova directora de Catalunya Religió i responsable del projecte comunicatiu en l’edició digital i en la versió paper. El nomenament de la nova directora es va aprovar en el darrer patronat de la Fundació Catalunya Religió. Laura Mor forma part de la redacció de Catalunya Religió des de fa set anys. El fins ara director de Catalunya Religió, el periodista Jordi Llisterri, continua vinculat al projecte com a director de la Fundació Catalunya Religió, responsabilitat que ja exercia conjuntament amb la direcció del projecte informatiu.

El relleu en la direcció de Catalunya Religió es produeix coincidint amb el final del desè aniversari del portal que es va posar en marxa l’11 de setembre de 2009. Aquest canvi enforteix i consolida el projecte. Assumeix la direcció de Catalunya Religió una persona més jove i una dona passa a liderar el mitjà informatiu religiós amb més difusió a Catalunya.

Laura Mor (Barcelona, 1983) és periodista i editora, i ha estat sempre vinculada a projectes comunicatius amb vocació cristiana i humanista. Ha treballat com a guionista al programa Signes dels temps de TV3 i, en el món editorial, a Edicions Saragossa. Va ser una de les fundadores de la revista Relats, publicació trimestral de pensament cristià per joves (2005-2011). Des de 2018 gestiona diversos projectes d’Animaset. Forma part de Justícia i Pau de Barcelona i del Grup Sant Jordi de promoció i defensa dels Drets Humans.

Aquesta primavera va dirigir el documental d’Animaset ‘Església Confi(N)ada’ que relata la implicació de l’Església durant el confinament. A Catalunya Religió ha coordinat l’edició en paper del projecte. També és autora del llibre i el documental 'Sant Francesc d’Assís a Bellavista. Una parròquia al servei del barri' (2019) i el documental 'La força de l'esplai de Llerona'. Junt amb Glòria Barrete, va rebre el Premi Memorial Bisbe Carrera pel monogràfic Joves i Església publicat a Catalunya Religió l’octubre de 2018. Llicenciada en Periodisme (UAB, 2005), també s’ha format en Comunicació dels Conflictes i la Pau (UAB, 2006) i en Comunicació i Religió a l’Era Digital (Blanquerna, 2015). Viu a Llerona, al Vallès Oriental, està casada i és mare de dos fills.

Jordi Llisterri ha estat un dels impulsors de Catalunya Religió i n’ha estat el director i gerent des dels seus inicis. El relleu en la direcció periodística permetrà també un treball més intens des de la Fundació per aconseguir fer créixer el projecte.

El portal Catalunya Religió es va iniciar l’11 de setembre de 2009 i des de llavors ha estat el mitjà digital religiós més llegit a Catalunya. L’any passat va iniciar l’edició mensual gratuïta en format paper (temporalment aturada pel coronavirus) que també és el mitjà informatiu religiós amb més difusió en l’àmbit català.

Catalunya Religió és un projecte comunicatiu de la Fundació Catalunya Religió. Una fundació sense ànim de lucre que té com a finalitat principal promoure la presència del fet religiós a l’esfera pública. El patronat està format per laics i la Fundació se sustenta principalment amb les aportacions de diverses entitats religioses i de particulars.

Us ha agradat poder llegir aquest article? Si voleu que en fem més, podeu fer una petita aportació a través de Bizum al número

Donatiu Bizum

o veure altres maneres d'ajudar Catalunya Religió i poder desgravar el donatiu.