Salta al contenuto principale
Catalunya Religió

(CR) Nou servei informatiu de Catalunya Religió. A partir d’ara podeu ser els primers a rebre les principals notícies a través d’un llista informativa de WhatsApp. Un nou canal de comunicació per seguir l’actualitat religiosa i per facilitar que la compartiu amb altres persones.

Des de llista de WhatsApp de Catalunya Religió s’enviaran al vostre mòbil de manera immediata les informacions imprescindibles de cada setmana. També rebreu l’edició setmanal en PDF per poder-la compartir.

Per apuntar-se a la llista informativa de Catalunya Religió només cal seguir dos passos breus:

  1. Afegiu el número 693 715 339 a la llibreta d’adreces del vostre WhatsApp. Podeu guardar-lo com Llista Catalunya Religió.
  2. Envieu un missatge de WhatsApp a aquest nou contacte. Només cal que escriviu ALTA i el vostre nom.

Des d’aquesta llista només rebreu missatges que enviem des de Catalunya Religió. La resta de membres de la llista no poden veure si en formeu part, ni enviar-vos missatges. És una llista de distribució unidireccional, no un grup de WhatsApp. Us podeu donar de baixa en qualsevol amb el missatge BAIXA.

Molt important: si no afegiu el contacte Llista Catalunya Religió a la vostra llibreta d’adreces no rebreu els nostres missatges. Per tant, sobretot seguiu els dos passos indicats.

Us ha agradat poder llegir aquest article? Si voleu que en fem més, podeu fer una petita aportació a través de Bizum al número

Donatiu Bizum

o veure altres maneres d'ajudar Catalunya Religió i poder desgravar el donatiu.