Salta al contenuto principale
Catalunya Religió

(VOLS) La nova i única ONGD de la Inspectoria Salesiana Maria Auxiliadora –Bosco Global– s'ha presentat aquests dies als diferents equips de coordinació inspectorials i en les diferents cases salesianes per explicar aquest projecte comú que s'està construint amb la participació de les persones i presències de tota la Inspectoria sota el lema "Per un món més just, equitatiu i sostenible. Actua!".

Mitjançant l'educació i des d'una opció preferencial per la joventut, Bosco Global aposta per la construcció d'un món més just, equitatiu i sostenible i crida a l'acció per actuar des de lo local - cadascú en funció de les seves possibilitats i la seva realitat - per contribuir a fer-ho possible. La proposta de Bosco Global consisteix en la cooperació al desenvolupament en països emprobits, l'educació per a una ciutadania global i el voluntariat local i internacional.

"La gran força de Bosco Global són les nostres persones voluntàries, col·laboradores i sòcies en les nostres presències salesianes que participen activament perquè puguem desenvolupar de la millor manera possible el nostre treball en els àmbits de la cooperació i l'educació per al desenvolupament, el voluntariat internacional i local, i una comunicació pel canvi social ", explica Jesús Corujo, director de Bosco Global.

Afegeix que "Bosco Global integra l'activitat i les persones que formaven part de les ONGD de la Inspectoria, aportant la seva riquesa i un històric de gairebé 30 anys de treball, construint, d'aquesta manera, una organització més forta"

Francisco José Pérez, delegat inspectorial de Pastoral i vicepresident de Bosco Global, explica que l'entitat "neix amb vocació de respectar i impulsar la diversitat de totes les persones que la formen, sumar i aportar el millor de cadascú i treballar de forma més eficient arribant a més persones i al seu entorn, perquè entre totes es contribueixi a crear un món més just i solidari en què l'educació jugui un paper crucial ".

Us ha agradat poder llegir aquest article? Si voleu que en fem més, podeu fer una petita aportació a través de Bizum al número

Donatiu Bizum

o veure altres maneres d'ajudar Catalunya Religió i poder desgravar el donatiu.