Salta al contenuto principale
Catalunya Religió

(Càritas) Aquest 29 de novembre, les deu Càritas Diocesanes amb seu a Catalunya inicien la campanya de Nadal. Per primera vegada, les Càritas ubicades en territori català volen fer arribar un missatge únic als catalans i catalanes per Nadal. Sota el lema “Sigues part de la solució contra la pobresa”, es convida a tothom a ser part de Càritas i ajudar a les persones més vulnerables.

La missió de Càritas és acollir i acompanyar les persones que més ho necessiten, i amb el suport de 16.000 particulars, 1.000 empreses i la feina de gairebé 500 professionals i més de 12.000 voluntaris/es, Càritas va poder atendre a 360.604 persones a Catalunya (un 4,8% de la població catalana) durant l’any 2016.

Malauradament, aquesta tasca social continua sent avui imprescindible i s’ha volgut centrar la campanya en un dels col·lectius més oblidats de la nostra societat: la gent gran. La solitud és un tret comú en moltes de les persones grans que s'acull des de Càritas.

Un 60% de les persones grans ateses són persones viuen soles, i per això cal treballar per garantir-los-hi una vida digna. Per fer-ho, Càritas necessita continuar sumant a més persones compromeses que vulguin compartir les seves capacitats i els seus recursos.

Us ha agradat poder llegir aquest article? Si voleu que en fem més, podeu fer una petita aportació a través de Bizum al número

Donatiu Bizum

o veure altres maneres d'ajudar Catalunya Religió i poder desgravar el donatiu.