Salta al contenuto principale
Catalunya Religió

(Solidaritat Sant Joan de Déu) El Saló de Cròniques de l’Ajuntament de Barcelona ha acollit aquest dijous la presentació de la cinquena edició de la Magic Line, la mobilització solidària per les persones en situació vulnerable que organitza Sant Joan de Déu que tindrà lloc el proper 25 de febrer a Barcelona.

La tinenta d’alcalde de l’Ajuntament de Barcelona, Laia Ortiz, considera la Magic Line un esdeveniment de ciutat, en tant que “enxarxa barris, institucions, museus, empreses i milers de persones implicades per ajudar als qui més ho necessiten, i això, canvia el conjunt de la ciutat”. Per la seva banda, el director de l’Obra Social Sant Joan de Déu, Oriol Bota ha destacat que “una ciutat que cuida la gent en situació vulnerable és una ciutat més sana”.

Entre les experiències Magic Line presentades, destaca el director del centre d’acollida a persones en situació de sense llar de Sant Joan de Déu, Salvador Maneu qui ha posat de manifest que: “gràcies a mobilitzacions com la Magic Line garantim una atenció amb valor afegit als nostres centres, com oferir pisos, més enllà d’albergs, un recurs que incrementa molt l’autonomia de les persones que atenem”.

Ha estat rellevant també el testimoni de dos joves de l’Institut Jaume Balmes de Barcelona, participants en equips i voluntariat d’edicions anteriors, que s’han mostrar copsats per la repercussió que pot tenir la seva implicació en persones que ho estan passant malament. Així com la directora financera de CaixaBank, Cristina Fabregat ha assegurat que es tracta “d’un revulsiu positiu per als treballadors d’una empresa, que comparteixen un objectiu comú i, a més a més, solidari”

En el marc de la presentació, l’il·lustrador Ignasi Blanch ha fet una gran S de solidaritat, juntament amb els assistents: persones ateses a SJD, voluntaris, col·laboradors, participants de la Magic Lins SJD.

Us ha agradat poder llegir aquest article? Si voleu que en fem més, podeu fer una petita aportació a través de Bizum al número

Donatiu Bizum

o veure altres maneres d'ajudar Catalunya Religió i poder desgravar el donatiu.