Salta al contenuto principale
Catalunya Religió

(Direcció General d'Afers Religiosos) En la setena edició del Memorial Cassià Just, s’han rebut 21 candidatures, de les quals 10 corresponen a persones i les altres 11 a entitats. També és destacable la desena de sol·licituds que presenten candidats estrangers o internacionals. Es tracta del reconeixement de la Generalitat de Catalunya al treball a favor de la construcció d’un espai comú de respecte a la llibertat religiosa i de pensament i de foment del diàleg i la relació entre les diferents confessions religioses, així com de difusió de la pluralitat religiosa present a Catalunya. El 9 de juny va acabar el termini de presentació de candidatures per a aquesta edició.

Jurat

Segons les bases, el jurat del Memorial Cassià Just està format per dos membres nats i tres elegits. Presideix el jurat la consellera de Governació, Meritxell Borràs, i també en forma part el director general d'Afers Religiosos, Enric Vendrell. Per a aquesta setena edició, completen el jurat Francesc Torralba, president del Consell Assessor per a la Diversitat Religiosa; Noemí Cortès, presidenta de la Institució Bíblica Evangèlica de Catalunya (IBEC) i Pepe Aponte, president de la Coordinadora Catalana d’Entitats Budistes (CCEB).

Guardó

El guardó consisteix en una obra d’art original d’una autora o autor reconeguts. Enguany s’ha encarregat l’obra a Albert Asensio, que recentment ha estat guardonat amb el Premi Llibreter 2017 pel llibre il·lustrat El banc blau.

Us ha agradat poder llegir aquest article? Si voleu que en fem més, podeu fer una petita aportació a través de Bizum al número

Donatiu Bizum

o veure altres maneres d'ajudar Catalunya Religió i poder desgravar el donatiu.