Salta al contenuto principale
Catalunya Religió

(URC) L'Orde del Carmel de la Província del Santíssim Redemptor de Catalunya, la branca carmelita coneguda com els carmelites calçats, han celebrat al convent d’Olot el Capítol Provincial del 5 al 7 d'abril. Aquesta província carmelitana compren el territori de Catalunya i inclou un Comissariat a Veneçuela i una implicació missionera a Kenya. El Capítol tractà sobre el present i futur de la Província. Els debats donaren com a fruit l’acord de posar en marxa el procés de diàleg amb la resta de Províncies Carmelitanes d’Espanya, el qual culminarà amb la unificació de les mateixes en un termini aproximat de tres anys.

A l’assemblea capitular hi assistí com a president de la mateixa el Prior General, el pare Fernando Millán Romeral, i el Conseller per a Europa, John Keating. Uns mesos abans de les sessions capitulars es posà en marxa el procés electiu del Consell Provincial, format pel pare Provincial i quatre Consellers, càrrecs que foren confirmats a la primera sessió del Capítol pel President. El nou Consell Provincial està constituït pel pare Luis Maza Subero com a provincial. Maza veneçolà de 57 anys que professà a l’Orde del Carme fa 30 anys, membre de la comunitat de Barcelona i fins ara formador dels estudiants professos. Els Consellers són el pare Gaspar Borda i Bori i el pare Xavier D. Garmón Calvo,de la comunitat de Terrassa, i el pare Jordi M. Gil Costa i el pare José López Villalba, de la comunitat de Barcelona.

Carmelites,

Us ha agradat poder llegir aquest article? Si voleu que en fem més, podeu fer una petita aportació a través de Bizum al número

Donatiu Bizum

o veure altres maneres d'ajudar Catalunya Religió i poder desgravar el donatiu.