Salta al contenuto principale
Catalunya Religió

(Sant Joan de Déu) La Magic Line, la mobilització solidària que organitza Sant Joan de Déu a favor de les persones més vulnerables, creua el mar i arriba fins a Mallorca. El proper 14 de maig de 2017 se celebrarà la primera edició en terres mallorquines.

L’esdeveniment central és la caminada amb equips i no competitiva. A Barcelona, on ja fa anys que s'organitza, al 2015 hi van participar més de 10.000 persones repartides en 750 equips que van recaptar fins a 225.000 euros, organitzant activitats durant els mesos previs. Aquest any, el repte econòmic es va superar, aconseguint-se més de 232.000€

Els equips participants s'han de posar un repte econòmic i organitzar activitats solidàries per aconseguir els diners. Els fons captats es destinaran als centres que té la institució a la capital mallorquina des d'on atenem famílies sense llar amb infants a càrrec i persones en situació de dependència.

La Magic Line Mallorca engega amb recorreguts de 20km (Son Rapinya) i 10km (Castell de Bellver) amb arribada al Parc de la Mar, on s'hi celebrarà una festa solidària. Les inscripcions s'obriran al mes de gener.

Sant Joan de Déu destina els fons recaptats a programes de suport a persones en situació vulnerable: ajudes socials, pisos d’inclusió, teràpies complementàries, cooperació internacional i investigació.

Us ha agradat poder llegir aquest article? Si voleu que en fem més, podeu fer una petita aportació a través de Bizum al número

Donatiu Bizum

o veure altres maneres d'ajudar Catalunya Religió i poder desgravar el donatiu.