Salta al contenuto principale
Catalunya Religió

(La Salle) Aquest dissabte va arrancar una nova edició de la Pasqua Jove al Casal La Salle de Sant Martí Sesgueioles. Els grups, conformats per nens de 8 a 11 any, de 12 a 14 anys i de 15 i 16 respectivament, es van dividir en cercadors del tresor, investigadors en busca d’un cadàver que no hi era; i refugiats que fugen del seu país, moguts per l’esperança de tenir una vida digna i en pau.

Durant els tres dies Joves La Salle han dut a terme diverses dinàmiques encarades a treballar valors com l’amor, l’empatia o la solidaritat entre d’altres. Han estat dies de reflexió i jocs per a tots, dies per a compartir i enriquir-se dels valors que va promoure Jesús.

Però aquí no van acabar les activitats. Dimarts un grup de joves de 17 i 18 anys va posar rumb cap a la població francesa de Taizé, on celebraran la Pasqua des del servei, la coneixença, l’intercanvi, el debat, la reflexió i la vivència personal.

I a més a més, aquests dies un grup d’animadors, monitors i caps aniran a viure l’experiència de la Pasqua a Les Avellanes. I també com cada any, Sant Martí de Sesgueioles acollirà la Pasqua en família del Dijous Sant al diumenge.

Us ha agradat poder llegir aquest article? Si voleu que en fem més, podeu fer una petita aportació a través de Bizum al número

Donatiu Bizum

o veure altres maneres d'ajudar Catalunya Religió i poder desgravar el donatiu.