Salta al contenuto principale

(Cardenal Lluís Martínez Sistach) Parlar del doctor Josep Maria Rovira Belloso sempre és gratificant. Amb motiu dels seus 90 anys em plau donar-li la meva enhorabona i dir-li: Mossèn Josep Maria per molts anys!

És sacerdot del presbiteri diocesà de Barcelona i ha esmerçat la seva vida a imitació del Bon Pastor, posant-la al servei de les parròquies, dels seminaristes, de la Facultat de Teologia i de tot allò que se li demanava. És un intel·lectual senzill, que ha posat sempre la seva intel·ligència i la seva saviesa al servei del poble de Déu.

Amb els seus escrits i les seves classes i conferències ha ajudat moltíssimes persones –bisbes, sacerdots, religiosos, religioses i laics– a conèixer i estimar més a Déu. Els pastors diocesans hem trobat en ell un col·laborador fidel i molt preuat. Ha potenciat l’espiritualitat del sacerdot diocesà, posant en relleu l’Església diocesana com a porció del poble de Déu, el pastor diocesà en comunió amb el bisbe de Roma, el presbiteri diocesà i la comunitat diocesana.

Estimat amic Josep Maria enhorabona, gràcies i m’uneixo a la teva acció de gràcies a Déu per aquest do dels teus 90 anys.

Ad multos annos!

Lluís Martínez Sistach és cardenal arquebisbe emèrit de Barcelona

Us ha agradat poder llegir aquest article? Si voleu que en fem més, podeu fer una petita aportació a través de Bizum al número

Donatiu Bizum

o veure altres maneres d'ajudar Catalunya Religió i poder desgravar el donatiu.