Salta al contenuto principale
Catalunya Religió

Find out more

Arxius adjunts
Documento
xavi_nus_ago.pdf
(132.18 KB)
Galeria d'imatges

(Fundació Pere Tarrés) El Moviment de Centres d’Esplai Cristians Catalans (MCECC) de la Fundació Pere Tarrés va celebrar dissabte l’Assemblea General Ordinària (AGO) a l’Auditori Pau Casals de Sant Salvador, a Coma-Ruga. Enguany hi van acudir 250 responsables i monitors i monitores de 110 centres d’esplai dels 182 que estan federats al Moviment. Una alta assistència i participació que demostra que “aquesta assemblea és un moment important en el MCECC, que construïm entre tots i totes”, afirma Xavier Nus, president del MCECC.

L’Assemblea General Ordinària serveix per fer balanç de l’any 2015, a través de l’aprovació de la memòria i el tancament econòmic del 2015, i per presentar les línies de futur per al 2016 (Pla d’accions 2016, pressupost i calendari per al curs 2016-2017). Altres punts de l’ordre del dia van ser la renovació d’alguns càrrecs del Consell directiu del MCECC així com la presentació de la Trocajove, la Jornada de Monitors de Catalunya, el Consell de Responsables Territorials, l’àmbit d’animació de la fe o els nous marcs normatius.

En acabar l’assemblea, Xavier Nus, president del MCECC, va destacar que “sortim de l’AGO, amb l’aprovació dels nous reptes per aquest 2016, que iniciem amb ganes i compromesos amb els centres, monitors i monitores, i els infants” i va agrair “a les persones que finalitzen el seu mandat el seu pas pel Consell directiu i felicitar als nous membres elegits per l’Assemblea que és posen al servei del MCECC”.

Jornada formativa

Prèvia a la celebració de l’AGO, els responsables van poder fer una jornada formativa el divendres 29 de gener a la casa de colònies Artur Martorell que la Fundació Pere Tarrés té a Calafell. Sota el lema 'Responsables 3D – Tres dimensions de la figura del responsable del MCECC', la jornada es va centrar en temàtiques sobre les dimensions del responsable d’un centre d’esplai amb tres tallers rotatius. En paraules del president del MCECC, “aquesta jornada de formació prèvia per als responsables ens ha permès reflexionar sobre tres dimensions importants del responsable, el responsable com a persona, la gestió de l’Equip i el treball del transcendent”

El Moviment de Centres d’Esplai Cristians Catalans (MCECC) – Fundació Pere Tarrés és l’entitat del lleure més gran de Catalunya amb més de 200 centres d’esplai, distribuïts en les províncies de Barcelona, Tarragona i Lleida, i també Andorra. Amb un bagatge de 50 anys d’experiència, els centres d'esplai del MCECC-Fundació Pere Tarrés acullen uns 17.000 infants, adolescents i joves, gràcies a la tasca educativa i voluntària de més 3.500 monitors.

Us ha agradat poder llegir aquest article? Si voleu que en fem més, podeu fer una petita aportació a través de Bizum al número

Donatiu Bizum

o veure altres maneres d'ajudar Catalunya Religió i poder desgravar el donatiu.