Salta al contenuto principale
Catalunya Religió

(CR) El Consell Islàmic de Catalunya és una de les entitats musulmanes que s'ha sumat a la condemna dels atemptats de París. El text parla d'actes macabres i criminals. També han condemant i expressat la seva repulsa la Unió de Comunitats Islàmiques de Catalunya.

Manifest de condemna pels atacs terroristes a Paris

El Consell Islàmic de Catalunya i les comunitats musulmanes de Catalunya condemnem amb la més gran determinació els atacs terroristes i bàrbars comesos en contra de París ciutat i capital francesa.

Aquests actes violents i aquestes macabres accions criminals i terroristes, són atacs a la democràcia, la justícia i la llibertat.

Des del Consell Islàmic de Catalunya i les comunitats musulmanes de Catalunya, ens unim al dol de la Nació Francesa. Expressem el nostre suport i condol a les famílies de les víctimes, així com la nostra solidaritat davant d’aquest terrible crim.

També fem una crida a tots els que creiem en la justícia i en la democràcia a estar més units per continuar treballant per la pau, rebutjant els radicalismes i els extremismes violents.

Barcelona 14/11/2015

Consell Islàmic de Catalunya

UCIDCAT condemna els atemptats de Paris

Des de la Unió de comunitats islàmiques de Catalunya (UCDCAT) nostra mes enèrgica repulsa i condemna de l'atemptat de París, siguin com siguin els autors, les víctimes innocents mereixen tota la nostra solidaritat, la societat francesa tirarà endavant i recuperarà la concòrdia i no es deixarà intimidar pels terroristes que esperem siguin detinguts i presentats davant la justícia.

Unió de Comunitats Islàmiques de Catalunya

14 de novembre de 2015

Us ha agradat poder llegir aquest article? Si voleu que en fem més, podeu fer una petita aportació a través de Bizum al número

Donatiu Bizum

o veure altres maneres d'ajudar Catalunya Religió i poder desgravar el donatiu.