Salta al contenuto principale
Catalunya Religió

Find out more

(CR) Dimarts vinent la Fundació Joan Maragall inicia un cicle per examinar l’abast de la Laudato Si’, l’encíclica ecològica del papa Francesc. El primer acte serà una taula rodona en la que hi participarà el conseller de Territori i Sostenibilitat, Santi Vila. En el debat també hi participaran Josep M. Mallarch, màster en ciències ambientals i llicenciat en ciències geològiques, i Jordi Pigem, filòsof de la ciència i escriptor i un dels principals coneixedors de l’obra de Raimon Panikkar.

En la sessió de dimarts també es presentarà el darrer volum de la revista Qüestions de Vida Cristiana que dedica aquest número a l’ecologia. Francesc Torralba, director de la revista, presentarà l’acte.

La reflexió ecològica al voltant de la Laudato Si’ continuarà amb dues conferències els propers dies. El dimecres 21 d’octubre el teòleg Antoni Matabosch parlarà de la dimensió religiosa d’aquest text, i el dimecres 28 el director de Justícia i Pau, Eduard Ibañez, de la seva vessant social.

Us ha agradat poder llegir aquest article? Si voleu que en fem més, podeu fer una petita aportació a través de Bizum al número

Donatiu Bizum

o veure altres maneres d'ajudar Catalunya Religió i poder desgravar el donatiu.