Salta al contenuto principale
Catalunya Religió

(CR/Observatori Blanquerna) A la ciutat de Dakar, al Senegal, el germà Cristí de Taizé assegura haver trobat "una terra apte per posar-hi les arrels". Amb 67 anys, descriu el seu barri com un espai on infants i joves musulmans conviuen amb els cristians: "Vivim junts, sortim junts, mengem junts" i hi afegeix amb humor "i potser alguna vegada ens enfadem".

Cristí considera que la missió ha de "ser una peça més del barri" i defineix la seva tasca com de "charnière": és a dir, de frontissa entre cristians i musulmans.

En aquest testimoni en vídeo Cristí parla d'acollida i, amb un to personal, s'interroga sobre la relació que té amb cada persona al Senegal: "És la persona el que m'interessa; és aquest el gran desafiament", assegura.

Aquest vídeo forma part del mapa dels missioners catalans de l'Observatori Comunicació, Religió i Cultura de la Facultat de Comunicació i de Relacions Internacionals Blanquerna - Universitat Ramon Llull.

Us ha agradat poder llegir aquest article? Si voleu que en fem més, podeu fer una petita aportació a través de Bizum al número

Donatiu Bizum

o veure altres maneres d'ajudar Catalunya Religió i poder desgravar el donatiu.