Salta al contenuto principale
Catalunya Religió
Galeria d'imatges

(Arquebisbat de Tarragona) Més d’un centenar de joves de l’arxidiòcesi van tancar el curs pastoral a la parròquia de Sant Joan Baptista de Reus. A través dels cants, la pregària, la imatge, els textos i la Paraula de Déu, els joves participants i els seus acompanyants van endinsar-se poc a poc en el clima de pregària d'aquesta trobada.

"Avui ens hem aplegat per tres motius: per sentir que no estem sols, per donar gràcies a Déu per totes les activitats que s’han organitzat durant aquest curs des de les vostres parròquies i des de la Delegació diocesana de pastoral de joventut i, per últim, per conèixer una gran dona, Santa Teresa de Jesús, de la qual aquest any celebrem el V centenari del seu naixement", va dir l'arquebisbe Jaume Pujol en l’inici de la vetlla celebrada divendres.

En acabar la vetlla, el delegat diocesà de Joventut, mossèn Josep Mateu, va presentar les activitats adreçades als joves per aquest estiu com és el Camí de Sant Jaume, del 15 al 22 de juliol; la Trobada europea de joves a Àvila, del 5 al 9 d’agost i, finalment, l’estada a la comunitat ecumènica de Taizé, del 16 al 23 d’agost.

Seguidament, a l’atri mossèn Jocund Bonet de la mateixa parròquia, on prèviament els havia acollit el rector de la parròquia, mossèn Pere Dalmau, hi va haver una estona d’animació a càrrec de l’esplai de Sant Joan Baptista de Reus i un petit refrigeri.

Us ha agradat poder llegir aquest article? Si voleu que en fem més, podeu fer una petita aportació a través de Bizum al número

Donatiu Bizum

o veure altres maneres d'ajudar Catalunya Religió i poder desgravar el donatiu.